Home / ДЕТСКА / За малкото пространство – двуетажното легло – част 1

За малкото пространство – двуетажното легло – част 1

Когато в детската стая се налага да живеят две деца или когато стаята не е много голяма, пространството е наистина ограничено. Ето няколко съвета, прочетете ги за да почерпите идеи за това как да оптимизирате пространството, използвайки всеки сантиметър.

Едни от най-практичните мебели за вашата цел са двуетажните легла. Когато леглата са разположени вертикално, наистина се спястява много място. Стаята става по-просторна и се освобождава не малко място за игри или други занимяния на децата.

Гледайте за двуетажни легла, които са конструирани, така че под тях да има достатъчно допълнително място за съхранение на кошове с детски играчки, обувки или други неща на децата, които по този начин остават скрити от погледа. Може също да потърсите двуетажни легла с вградени чекмеджета. Не забравяте – ефективното съхранение на детските неща най-лесно би Ви помогнало да запазите детската стая чиста и подредена.

[smartads]

img19l

1192833175austin_bunk_orange-copy1

Очаквайте продължение – предложения за други мебели, които ще Ви помогнат стаята на вашите деца да бъде възможно най-просторна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*