Home / ЗА ДОМА / Интериор за Свети Валентин

Интериор за Свети Валентин

За да промените интериора на дома си за Свети Валентин, ще Ви трябват малко материали и разбира се,  въображение.

Само с тънко въженце, червена, розова и бяло хартия, можете да направите  гирлянди във формата на сърце, като украса за дома или стаята си. Червени вази с розови, червени или жълти рози, могат да служат като основен елемент в празничната украса за Свети Валентин.

Бихте могли да създадете още по-романтичен  интериор в дома си, като купите  червени и бели ароматни свещи с различна големина и ги подредите в стаята. В спалнята може да поставите възглавнички с формата на сърца.

За Свети Валентин в  магазините продават различни лампички и висящите украшения, червени, розови или бели балони, които също могат да станат част от празничния интериор.
Ако ще  вечеряте в къщи, украсете масата си с тематична кухненска посуда(чаши и чинии със сърчица), червени или розови салфетки и разбира се, свещи. По средата на кухненската маса, може да поставите кошници с цветя и шоколадови бонбони.

С много въображение бихте могли да създадете наистина празничен и великолепен интериор и декорация във вашия дом за Свети Валентин.

[smartads]

Източник: www.interiorholic.com

[nktagcloud]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*