Home / БАНЯ / Свеж интериор на съвременна баня

Свеж интериор на съвременна баня

В последната трета част от публикациите  за интериор на апартамент от 81.9 кв.м . ще Ви покажем снимки и описание на банята и тоалетната.

Баня

В банята избихме стената и приобщихме част от спалнята за да имаме възможност да поберем хидромасажната вана. Заложихме на връзката с природата и използвахме зеления цвят. Шкафчетата в банята са от лакиран MDF и са в тон с плочките, така се продължава идеята за цялата визия на банята. Нямаше място за душ кабина и измислихме интересно решение. Използвахме две съклени отваряеми крила, два линейни сифона, с вграден и подвижен душ. Мисля, че се получи добре.

Тоалетна

Мебелите в тоалетната са лакиран в бяло MDF, които заедно с бялата мивка затвърждават изчистената визия на помещението. Тъмната линия която минава посредата раздвижва нещата.

Студио за интериорен дизайн INDESIGN. ( връзка и координати на INDESIGN може да намерите в страницата “ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ”)

[smartads]

banq

interior banq

banq - 2

toalet - 1

toalet -2

One comment

  1. Атанас Петров

    Зелената баня е страхотна!!!Плочките много ми харесаха.И понеже ми предстои да обзавеждам апартамент и да правя баня естествено си търся плочки.Обиколих почти всички магазини в Бургас, но точно тези зелените плочки не можах да намеря и молбата ми е да ми кажете на кой производител са или от каде мога да ги намеря, каква им е цената за да мога да си ги поръчам.
    Ще Ви бъда много благодарен ако ми помогнете 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*