Home / ДЕТСКА / СТИКЕРИ ЗА ДЕТСКА СТАЯ

СТИКЕРИ ЗА ДЕТСКА СТАЯ

КОГАТО ИСКАМЕ ДА Я ПРЕВЪРНЕМ В НАЙ-ВЪЛШЕБНОТО МЯСТО

Безспорно е, че именно детската стая е най-магическото място в дома ни. Тя е личното пространство на децата, където те се пренасят в своя собствен свят, затова е и много важно по какъв начин е декорирано това помещение. Формите и цветовете създават уютна среда и провокират въображението. Стикерите за стените на детските стаи развеселяват децата и продават завършен и стилен вид на дизайна.

По-малките деца харесват по-ярки цветове и обли форми. Момиченцата харесват картинки с пеперуди, цветя, различни животни и принцеси, например. Стикери за детска стая могат да варират в различни цветове, съобразени с колоритните ви виждания и цялостния интериор. И все пак, най-предпочитан цвят за момичешката детска стая си остава розовото, а класацията продължава с цветове като лилаво, бяло, жълто и т.н.

Стаята на момченцето може да бъде декорирана също с най-разнообразни стикери за стени като изображения на извънземни, анимационни герои, автомобили и други. Ако мебелите са с гладка и равна повърхност, то стикерите могат да бъдат залепени и на тях – всичко зависи от вашите предпочитания и тези на детето.

В стаята на по-порасналите деца може да сложите различни стикери с животни, цветя, птици и други. Те са прекрасно допълнение към стаите и на големите, и на малките. Същевременно тези стикери създават весело настроение и изключително приятна атмосфера в помещението.

Ако вкъщи имате новородено или просто имате нужда по-интересно и нестандартно интериорно предложение, пространството над бебешката кошарка може да декорирате с флорални мотиви, например. Съществуват всякакви стикери за детска стая – с дървета, храстчета, цветчета и т.н.

Предлага се и възможност вие сами да изберете картинка и да поръчате стикер с нея. Необходимо е да обсъдите спецификите й с дизайнерите на фирмата, която сте избрали. Това е невероятна възможност, защото харесаният от вас стикер може да изработен само за вашия интериор и да бъде уникален.

Можете да поръчате стикери, освен за детската стая и за всяка друга във вашия дом. Всичко зависи от вашите идеи, интериорни виждания и цветови предпочитания. Въпрос на фантазия и усет за стил и красота. Всяка стая може да се сдобие с оригинална и неповторима визия с помощта на стикерите за стени.

Източник снимка: designpeople.cz

Стикери за детска стая

Стикери за детска стая

Read the latest car news and check out newest photos, articles, and more from the Car and Driver Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*