Home / СПАЛНЯ / Съвременен дизайн на спалня и детска стая

Съвременен дизайн на спалня и детска стая

В тази публикация ще Ви представим интериорен дизайн на апартамент 81.9 кв.м . Интериорния дизайн и декорация е по проект на INDESIGN .

Ето и описанието на дизайнерите от INDESIGN за свършената работа:

Проекта включва кухня с трапезария и дневна, спалня, детска, антре, баня и тоалетна. Апартамент се намира в София и е обединение на два по-малки апартамента.  Идеята на този проект бе да се създаде модерен и  в съшото време практичен интериор.

Спалня

Изборът за спалнята е тапицирано легло, като и тук цветовете са също в бежаво. Използвахме лунички, скрито осветление, висящо и настолно осветително тяло, защото смятаме, че в спалнята е важно да има възможност да се регулира осветеността според различните нужди. Гардероба е с много отделения и плъзгащи врати.

spalnq

interior spalnq - 2

spalnq i garderob

[smartads]

Детска

За детската стая се спряхме  на жълтия цвят. Тук трябва да отбележим като много интересни стените и тавана в детската стая, които както виждате на снимката имитират швейцарско сирене. Материала, който използвахме е гипсокартон. В тон с тази идея са висящите осветителни тела с мишки. Смятаме, че това е различен и много свеж интериор за дестка стая. Стаята не е претрупана с много мебели, за да има място за игра.

Очаквайте продължение, в което дизайнерите от INDESIGN ще разкажат за това как са изпълнили останалата част от проекта – кухня, трапезария, дневна, баня и тоалетна.

detska staq

interior detska staq

interior detska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*