Home / СПАЛНЯ / Модерната спалня

Модерната спалня

[smartads]

Модерната спалня във вашият дом 

Стандартният начин на обзавеждане на една съвременна спалня най-общо включва легло (матрак), две нощни шкафчета, тоалетна масичка, скрин и гардероб.

За да освежите стаята в която ще монтирате спалнята си, е предпоръчително да закачите една-две красиви картини които да освежат общият фон.

habava spalnq 

 

Още за обзавеждането на спалнята:

Не е хубаво в спалнята да има прекомерна показаност изразена в претрупаност. Характерни за признаците на лош вкус са например  многото бродирани и платнени възглавници,  които се използват дори и в днешни дни. Килимчетата, които вместо да се полват по предназначение биват окачвани по стените или хаоса от струпването на какви ли не ненужни вещи на едно място.

Красивото обзавеждане на спалнята е възможно най-семплото и стилно. Напълно достатъчни са две хубави нощни лампи, свежа ваза за цветя и споменатите по-горе приятни картини за фон, които да допринесат за бодрото Ви настроение и уюта на въпросното помещение, което ще ви служи за спалня.

 moderna spalnq

 

obzavejdane na spalnq

 

Още за спалнята Ви…!

Крaсивите и изчистени, опростени линии и форми са най-важното за модерният дом. Светлите цветове ще проработят перфектно за вашето спокойствие и душевен мир в спалнята, правилното осветление също ще е онзи фактор, който ще внесе допълнителната хармония в спалнята.

Остава Ви просто да предприемете стъпки по създаването на вашата модерна спалня която да представлява най-важното място в жилището Ви.

 

dizain na spalnq

spalnq

One comment

  1. mn sa hubavi mn moderni strahotno obzavejdane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*