Home / ЗА ДОМА / Комплект секция с “падащо легло”

Комплект секция с “падащо легло”

Наши читатели използваха формата за контакти за да попитат къдe могат да намерят точно такива мебели – комплекти с падащи легла.
Моля, не се притеснявайте да задавате въпроси за всички видове мебели, които търсите. Ние ще се постараем да намерим за Вас снимки и цени на мебели за дневна, спалня, детска, стая, кухя и да публикуваме на страниците на сайт „СЪВРЕМЕНЕН ДОМ” статии за всичко, което Ви интересува.
Надяваме се да сме Ви помогнали с нашите 3 статии свързани с падащи легла за детска стая и двойни падащи легла тип „спалня”.
Продължаваме с представяне на комплекта „Слайдинг Суит”. Този комплект е кобминация от холна библиотека с врадено двойно падащо легло. Много подходящ за онези от вас , които искат да използват дневната за спалня. Освен многото шкафове, които биха събрали не малко вещи, интересни са и двете плъзгащи библиотеки. Както виждате на снимката библиотеките с равтове, които са по средата лесно се плъзгат с помощта на плъзгащ механизъм в две противопложни посоки – наляво и на дясно , а зад тях се крие падащото легло.

Този комплект е с размери 295×205 x 63/210, предлага се в 8 цвята.

[smartads]

sekciq s padachto leglo-1

 

sekciq s padachto leglo - 2
Цена 2967лв.
При покупка онлайн ползвате 10% отстъпка
За поръчки и повече информация:

– 02/ 9602-158
– 02/ 9602-139

Магазин за сгъваеми мебели:

София, Околовръстен път 30км.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*