Home / ЗА ДОМА / Как да украсим Коледното дърво

Как да украсим Коледното дърво

[smartads]

Украсата на Коледното дърво е приятно занимание, в което се включват не само децата, но и възрастните. За да декорирате елхата по най-добрият начин тази  Коледа, ето и някои  основни съвети за  украсата изброени по-долу:

1. Първото и основно нещо, което е необходимо за да започнете декорацията на Коледното дърво, е да изберете правилното местоположение. Като цяло, за най-добро място за поставяне на елхата се смята това до голям прозорец.

2.Осигурет достатъчно осветление. Разнообразието от цветни коледни лампички в различни форми и размери могат да бъдат използвани за увиване на красивата коледна елха. Много внимавайте и купувайте само качествени коледни лампички, за предпочитане от големите вериги магазини, а не от улични търговци. Така ще се предпазите от неприяни изненади и инциденти.

3. За коледните лампички може да предпочетете бели,  да се  придържате към един-единствен цвят или  да украсите с множество цветни и различни светлинки. Това изцяло зависи от вашият вкус, предпочитания и останалия интериор на дома Ви. Като вземете в  предвид цвета на коледните лампички върху  елхата, съобразете с тях и другите играчки, които ще използвате за декорацията.

4.Освен традиционните орнаменти и играчки във формата на топки за коледната елха, сложете и  нови попълнения – орнаменти от метал, панделки,човечета,  камбанки.

5. Накрая – не зарбравяйте да поставите коледната звезда на върха на елхата.

На снимките, които виждаде, може да почерпите идеи за различни цветови линии, които да следвате, при коледната украса в дома си.

 

koledna ukrasa v siniokoledna iukrasa v rozovo i lilavo

 

zlatna koledna ukrasakoledna ukrasa v zeleno

 

koledno dyrvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*