Home / ЗА ДОМА / Как да подредим малкото жилище

Как да подредим малкото жилище

Живеете в малък апартамент? Ето някои идеи от нас, как най-практично и удобно да подредите стаите в малкото си жилище. Разгледайте следващите няколко снимки.

На първата снимка виждате как в спалнята е отделено пространство за домашен офис. Малко бюро, над което са подредени достатъчно на брой полици по цялата височина на стената. За да се запази уюта на спалнята, бюрото може да се скрие зад завеси.

На следващата снимка виждате стая, която е порсторна и без излишни мебели. Интересното тук е, че всички равтове и полици за вдигнати високо от пода..Така на равтофете може да се съберат много вещи, а в същото време помещението да остане просторно.

Когато живеете в малко жилище, изобретателността е много важна. Трябва да се научите със всяка мебел и подредба на стаите да пестите максимално пространство. На третата снимка, виждате една много практична табуретка, която освен за сядане служи и за прибиране на не малко неща.

И накрая, съвета ни е – поне два пъти годишно преглеждайте вещите в дома си и не ги трупайте, ако не ги ползвате. По-добре ги продайте или подарете на по-нуждаещи се от вас и мислете как да освободите повече пространство за себе си. За да не се получи нещо подобно в дома Ви.(вижте последната снимка) 🙂

[smartads]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*