СЪВРЕМЕНЕН ДОМ

дизайн, обзавеждане и архитектура

Интериорен дизайн на кухня, трапезария и дневна

 

В тази статия ще Ви предствим интериорен дизайн на апартамент от 83.56 кв.м . Дизайнът е по проект и изпълнение на INDESIGN, гр. Варна.

Ще започнем с описанието на дизайнерите за интериора на кухнята, трапезарията и дневната:

Идеята на този интериорен проект бе да се получи изчистен и стилен интериор.

Пространството за кухня не е голямо, но успяхме да поберем всичко необходимо за домакинството и да проектираме кухнята според стандартите на DINAMIC SPACE, като спазим правилната подредба на кухненските зони. В този проект движението е от ляво на дясно, вадят се продуктите от хладилника, измиват се, подготвят се за готвене и се готви.

Между трите помещения – кухня трапезария и дневна, няма врати те са обединени в едно пространство, което е  интересно решение.

В интериора заслужава да се отбележи  аквариума и оформения зад него кът за четене с библиотека. Друг акцент е каменната облицовка на стената зад телевизора. Библиотеката е с изглед към терасата, а изгледа си струва, защото апартамента е на последия етаж.

 [smartads]

interior na kuhnq

interior na dnevna - 1

interior na dnevna - 2

interior na dnevna - 4

interior na dnevna - 5

Очаквайте продължение с описание на останалите помещения в апартамента: спалнята, детската стая и дневната.

1 Comment

Add a Comment
  1. Mnogo dobre Vi se e poluchilo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

СЪВРЕМЕНЕН ДОМ © 2015