Home / ЗА ДОМА / Интериорен дизайн на апартамент от 135кв.м.

Интериорен дизайн на апартамент от 135кв.м.

Интериорен дизайн на апартамент 135 кв.м от INDESIGN.

Основната идея, която e следвана при проектиране на този апартамент е да се получи модерно и красиво градско жилище. Проекта включва кухня с трапезария и дневна, спалня, две детски, две бани, антре, гардробна и тераса. Апартамента се намира в гр.София.

КУХНЯ, ТРАПЕЗАРИЯ И ДНЕВНА

В дневната са обособени три зони: готвене, хранене и почивка. Кухнята е с голям  бар с гранитен плот и така домакинята няма да обръща гръб на гостите си. Центърът на тази модерна кухня.е абсорбаторът е с вертикален дизайн.

Меката мебел е от модулна система. Ъгловата част може да бъде преместена, като се оформи четворка канапе за да се освободи повече място в дневната. Кафе-масичката е дизайнерско решение от MDF, кожа и лакобел. За топлината в това помещение допринася камината, декорирана с каменна облицовка.

С цел да се придаде елегантност и изящество на иначе скучния таван е използвана Light Tape, която се извива по целия таван. Това е дълга, тънка и ярка електролуминисцентна лампа, с която може да се правят наистина страхотни форми. Настилката е комбинация от ламинат и гранитогрес. Комбинацията между гранитогреса и ламинирания паркет следва формата на светещата линия на тавана, като същевременно оставя под зоната за почивка и трапезарията топлата настилка, а под кухнята и камината – практичната.

Очаквайте продължение, в което ще ви разкажем за другите помещения в този апартамент. В следващата статия ще Ви покажем как изглеждат двете спални и детската стая.

 

Статията и материалите са защитени с авторски права.

Предоставени на сайт “СЪВРЕМЕНЕН ДОМ” с любезното съдействие на INDESIGN

източник: INDESIGN

[smartads]

dnevna

dnevna i kuhna interior

dnevna i kuhnq

dnevna na apartamen

 

interior na apartament-2

interior na dnevna

 

One comment

  1. хубав проект, а дали е реализиран?
    това ми приличат на визуализации, или греша?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*