Home / ДНЕВНА / Интериор на кухня, трапезария и дневна

Интериор на кухня, трапезария и дневна

Продължаваме с описанието на дизайнерите от INDESIGN за изпълнения от тях интериор на апартамент от 81.9 кв.м . в гр. София.

Кухня, трапезария и дневна

В този интериор кухнята, трапезарията и дневната за обединени в едно. Идеята ни е цветовете да са изчистени и да заложим на бежовите тонове. Интересен елемент от интериора е декоративния тапет в същите цветове. Формата на тавана от гипскартон е нетрадиционна и доста сложна, но се получи много добре, особено с вградени лунички и впечатляващи висящи осветителни тела.

Кухнята е традиционна „Г” образна. Различното тук са четирите декоративни ниши с лунички. Наш дизайнерски проект са кафе масичката и масичката под телевизора. Те са интересно съчетание от стъкло и MDF.

Меката мебел може да се трансформира в легло, благодарение на модулната си система, като по този начин няма неудобните разтегателни механизми, а комфорта се запазва. В дневната решихме да направим един по-голям шкаф, който да се използва за съхранение на необходимите неща в дневната.

В последната трета част от публикациите ще Ви покажем снимки и описание на банята и тоалетната. Очаквайте продължение.

trapezariq

[smartads]

indesign interior

interior indesign

dnevna indesign

2 comments

  1. Много стилно и красиво.

  2. Лиза Стойчева

    Харесва ми ,макар да е малко монотонно в цветовата гама ,която е използвана.Тапетите оново станаха хит и комбинацията им с латексово покритие ,наистина дава много възможности при интериора.Успех Ви пожелавам!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*