Home / СПАЛНЯ / ИКЕА каталог 2011г. – идеи за спалнята

ИКЕА каталог 2011г. – идеи за спалнята

Каталогът на ИКЕА за 2011г. е пълен с идеи. Фирмата предлага различни дизайни за спалня, комбинирайки техни стари и нови продукти. Главен ключ към стилизирането за тази година са съставните цветови схеми и минималистичен дизайн.

Спалните са проектирани в топли и неутрални тонове, максимално реализиращи дизайнерската концепция. Всяка стая е персонализирана и опростена така, че да се хареса на различни вкусове. За спокойна нощна атмосфера, са използвани тъмни тонове и приглушени сенки. Декорите могат да бъдат осветени с някои ярки акценти, но основните тонове трябва да създават сънливо и релаксиращо настроение.

Ако предпочитате по – топли и слънчеви стаи, изберете розово с приглушени нюанси – това ще съживи обстановката. ИКЕА предлага мебели, много добре вписващи се в интериора, като рафтове и етажерки за книги, кутии за дрехи и други вещи.

Лесно постижимо е и комбинирането на спалнята с детска стая, просто като помещението бъде разделено на две секции със завеса. Това позволява отделянето на Ваша лична стая, докато се грижите за бебето, което все още спи в отделно детско креватче.

Въвеждането на сложни форми в минималистичен дизайн става просто и приятно, като се изберат цветови схеми, които да не са в конфликт помежду си. Всички ваши идеи за обзавеждане – мебели и аксесоари,  може да намерите в каталога на ИКЕА, а скоро и в техния магазин, който ще отвори врати и в София през тази 2011г.


[smartads]

Източник: www.interiorholic.com

снимки: ИКЕА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*