Home / СПАЛНЯ / Идеи за рамка за легло – част I

Идеи за рамка за легло – част I

Тук ще Ви представя 6 идеи как лесно и бързо може сами да направите рамка за своето легло. Няма да повярвате колко стил и уют във Вашата спалня може да донесе новата рамка със себе си.

1. Първата идея е за така наречените „тъкани панели”. Върху дървена рамка с помоща на пистолет за тапициране на мебели, който може да намерите във всеки по голям магазин( Бриколаж, Практикер), просто прикрепете избраният от вас плат. Между дървения панел и плата по желание може да сложите и дунапрен. Лесно и бързо новата рамка за легло е готова.

buildhboard_1

2.Втората идея е леглова табла, която свети. Прави се проста рамка от летви 2х4см. С помоща на бормашина пробивате дупки, през които прекарвате кабелите за осветлението. Рамката затваряте с поликарбонат. Всички материали могат да бъдат намерени на пазара, в магазините за строителна техника.

2

3.Ето и третата идея за рамка – много стилна, интересна и лесна за изпълнение. Направете рамка от летви – боядисайте ги в желания цвят и и кръстосайте през тях широка бяла лента от плат на равни разстояния – хоризонтално и вертикално. Лентата се прикрепя за дървената рамка с помоща на пистолет за тапициране на мебели.

7[smartads]