Идеи за обзавеждане на детска стая

 

Тук ще Ви представим няколко идеи за нестандартно обзавеждане на детски стаи.

За тези от вас, които са решили да избягат от стандартите и много искат да декорират стаята на своето момиче или момче по  по-различен начин, вижте следващите две снимки.

На първата снимка виждате малка таванска стаичка, декорирана в тропически стил. Интересното тук са  рисунките на морски пейзаж  по стените на детската стая, които освен че са много хубави, придават обем в стаята и тя изглежда значително по-голяма.

Всички други аксесоари, които виждате в детската стая  са напълно в тон с морската идея– тръстиковите „завеси”, декора от сърфове зад леглото, завивките и дървените мебели, боядисани свежи цветове – бяло и жълто.

 

detska staq za momche

 [smartads]

На следващата снимка виждате друга стая, която също е направена не без липса на въображение. Най-интересното в тази детска стая за момче , разбира се са отново рисунките по стените. Получил се е много весел декор.  Забележете съчетанието на цветовете – в цялата стая са използвани предимно три цвята – жълто, синьо и червене. Така детската стая изглежда доста пъстра и весела. 

 

risunki po steni na detska staq

Leave a Reply