Home / ДЕТСКА / Идеи за обзавеждане на детска стая

Идеи за обзавеждане на детска стая

 

Тук ще Ви представим няколко идеи за нестандартно обзавеждане на детски стаи.

За тези от вас, които са решили да избягат от стандартите и много искат да декорират стаята на своето момиче или момче по  по-различен начин, вижте следващите две снимки.

На първата снимка виждате малка таванска стаичка, декорирана в тропически стил. Интересното тук са  рисунките на морски пейзаж  по стените на детската стая, които освен че са много хубави, придават обем в стаята и тя изглежда значително по-голяма.

Всички други аксесоари, които виждате в детската стая  са напълно в тон с морската идея– тръстиковите „завеси”, декора от сърфове зад леглото, завивките и дървените мебели, боядисани свежи цветове – бяло и жълто.

 

detska staq za momche

 [smartads]

На следващата снимка виждате друга стая, която също е направена не без липса на въображение. Най-интересното в тази детска стая за момче , разбира се са отново рисунките по стените. Получил се е много весел декор.  Забележете съчетанието на цветовете – в цялата стая са използвани предимно три цвята – жълто, синьо и червене. Така детската стая изглежда доста пъстра и весела. 

 

risunki po steni na detska staq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*