Home / ДЕТСКА / Идеи за детска стая в розово – част 1

Идеи за детска стая в розово – част 1

Ето и няколко идеи за детски стаи решени в розово.

Детска стая в розово и бяло

Меките тонове на стените, белите мебели и симпатичните аксесоари осигуряват усещането за топлота и спокойствие в тази хубава момичешка стая. Мебелите са в бяло, което позволява  и вида на стаята след време лесно  да се променя според предпочитанията на момичето. Много удобно решение е допълниителното легло на колелца, което пести място, а в същото време позволява  в детската стая да спи и още едно дете.

STATIQ 1

[smartads]

Дисни детска стая

Тази хубава малка детска спалня за момиченце е решена в  светли цветове – стени в  бледо розово и акценти в  жълт, оранжев и червен цвят – килимче и аксесоари. Стената е декорирана с  Дисни стикер, който лесно може след време да се актуализира когато детето стане по-глямо. Стълбата води до пространство над леглото, в което лесно и практично могат да се прибират всички вещи на малкото момиченце. Шарената черга на пода добавя топлота към интериора на детската стая, а розовите цветя на спалното бельо, допълват декора на спалня, измислена и направена за момиче.

staq disney

2 comments

 1. Петър Петрунов

  Повечето родители отделят голямата стая за своя спалня,а по-малката за детето си.Те решават,че тъй като са двама,имат нужда от повече място.Истината обаче е,че мама и татко се прибират в стаята си само вечер след работа.Детето прекарва в стаята си близо 24 часа.Това е неговият свят.Добре е то да разполага с повече пространство,където да се въргаля,играе и наслаждава на красивия интериор:)

 2. Добър ден!
  Много добре изглежда стаята в розово със сандвича.
  Има ли гардероб и бюро към това легло.
  Като цена никъде,не видях да е отбелязано.
  Транспорта и монтажа вкючени ли са в цената.
  Ще очаквам вашия меил с голямо нетърпение.
  Благодаря!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*