Home / ГРАДИНА / Защо градинската стая е толкова модерна?

Защо градинската стая е толкова модерна?

Вашето място в градината.

Какво е това, което прави градинските стаи толкова привлекателни? Ние се вълнуваме само при мисълта за перспективата на едно уединено местенце намиращо се на открито, но все пак защитено. Има нещо прекрасно в това да се оттеглиш на спокойствие в градината и да се откъснеш от забързаното ежедневие. Тя може да бъде вашият оазис. Едно от най-големите удоволствия на лятото е да се храните навън и какво по-хубаво от това, ако го правите на уютно и красиво място декорирано по ваш вкус.

При някои видове градински стаи дори температурите и климата не биха провалили плановете ви за релакс близо до природата. Предлагаме ви няколко различни идеи за градинска стая, които да ви послужат за вдъхновение.

Тази направена от тик къща край басейна, намираща се в Корнлоу е произведение на архитекта Дънкан Макензи.  Тя съчетава уют и комфорт и разбира се е перфектно място за вашето лятно парти в градината.

стая градина

снимка на градинска стая

[smartads]

Верандата на този ваканционен имот в Кап Фере е проектирана от архитекта Джонатан Тъкей като основна трапезария на къщата. “Това е идеалното място, защото води да кухнята и има прекрасен изглед,” казва той. И наистина какво повече ви трябва през  лятото освен хубава храна, хубава гледка и голяма маса за добри приятели.

ваканционен имот в Кап Фере

веранда на ваканционен имот

 

 

Уникалните градински къщички от Greinstore са идеални за неравни градини. Изработен от устойчива дървесина и боядисани в традиционно черно, обикновено имат кремав интериор, но могат да бъдат направени по ваш вкус и претенции. Размерите отново са според нуждите и мястото, с което разполагате, така че да станат любимото ви място в градината.

снимка на градинска къща

снимка на градинска къща

 

Ако искате да създадете пространство за забавление на открито, почерпете вдъхновение от тази  стратегически разположени пергола, намираща се в Съсекс, домът на покойната Хелън Грийн. Идеалното място за разпускане, без да пречи на красивата гледка.

красива пергола

красива пергола

 

Тази дървена “еко” градинска стая от Westbury Garden Roomsе е чудесен съвременен вариант за тези от вас, които се намират в градска среда и притежават по-модерен дом. Изолирана и оборудвана, притежаваща едновременно отопление и осветление, тази къщичка е достатъчно голяма, за да се използва като кабинет, зала за игри или място за поредното лятно парти.

екологична градинска стая

екологична градинска стая

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*