СЪВРЕМЕНЕН ДОМ

дизайн, обзавеждане и архитектура

Двуетажни легла за детска стая

На снимките виждате различни варианти за обзавеждане на детски стаи с легла на два етажа. Ако вашите две деца делят една стая, за да пестите максимално място изборът на двуетажни легла е идеален вариант за вас. Идеите за разположението на леглата са най-различи.

На първата снимка те са поставени в Г образна форма, като в долната част се е обособил кът с бюро и шкафчета, а в горната част леглото е много добре продължено от достатъчно на брой шкафове. Цветовете за тази детска стая са веселите оранжево и зелено, като те са подходящи за детска стая както на момче, така и на момиче.

  detska staq

[smartads]

Следващата детска стая е решена в оранжево и жълто, като при нея за да се пести място долното от двуетажните легла се прибира под горното. Шкафовете тук също не са малко, направени са с много прегради, но без вратички, което е много практично, тъй като така на децата им е много по-лесно да подреждат своите неща и играчки в многото ниши, които се образуват.

 dvuetajni legla

На третата снимка обзавеждането на детската стая е подобно, като долното от двуетажните легла е на колелца и също се прибира лесно под горното.

legla na dva etaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

СЪВРЕМЕНЕН ДОМ © 2015