Home / ДЕТСКА / ДВУЕТАЖНИ ЛЕГЛА ЗА ДЕТСКА СТАЯ

ДВУЕТАЖНИ ЛЕГЛА ЗА ДЕТСКА СТАЯ

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НЕВЕРОЯТНИ ДВУЕТАЖНИ ЛЕГЛА, КОИТО СБЪДВАТ ДЕТСКИТЕ МЕЧТИ

Когато става дума за важна мебел, каквато е леглото, основните фактори, с които трябва да се съобразим при избора му са удобството и функционалността. Пространството трябва да бъде използвано правилно и практично решение в този случай е закупуването на двуетажно легло за детската стая. Съществуват различни уникални предложения, които биха улеснили избора ви. Ето и някои от тях:

Двуетажно легло с пързалка
С такова легло децата ви получават една приказна стая. Това решение е функционално, практично и забавно за децата.

Двуетажно легло със стълба
То може да бъде единично или двойно. Ако е единично, то освобождавате достатъчно място под него, за да подредите различни други вещи и мебели отдолу, т.е. резултатът отново е интересен – стая под леглото и повече свободно пространство в детската.

Двуетажно легло с шкафове
То ви дава възможност да организирате пространството в детската стая и оптимално да го използвате. В шкафовете можете да прибирате всичко- от дрехи до играчки, а стаята ще изглежда винаги чиста и подредена.

Двуетажно легло с бюро
С други думи – уютно място за писане и четене. По този начин осигурявате на децата си спокойно местенце, където да се подготвят за училище, а същевременно спестявате място от допълнително бюро до леглото.

Двуетажно легло с място за гости
Това е изключително креативно решение за по-социалните деца. Леглото остава на втория етаж, а отдолу са разположени диван и маса, където детето ви може да кани своите гостенчета. Така или иначе децата постоянно се събират в домовете на своите приятели, също както правят възрастните.

Двуетажно легло за гости, които не си тръгват
Допълнителното легло никога не е излишно, особено когато не заема много място и не пречи. Него спокойно можете да го издърпате под другите две легла отгоре – също както отваряте чекмедже.

Двуетажни легла за многобройни гости
Когато ви гостуват по-многобройни семейства и се налага те да приспиват у вас или просто имате повече деца може да спрете на двойните двуетажни легла, които в по-голяма стая могат да заемат и само една-единствена стена.

Съществуват най-различни варианти за двуетажните легла, а можете да си закупите такова и по поръчка, но при във всеки случай ще внесете в детската стая разнообразие, практичност и уют.

Източник снимка: http://zerodecor.com

Двуетажни легла за детска стая

Двуетажни легла за детска стая

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*