Home / ЗА ДОМА / Добрият интериорен дизайн ще ви помогне при продажбата на жилище!

Добрият интериорен дизайн ще ви помогне при продажбата на жилище!

Когато продаваме жилище винаги очакванията са за постигане на добра цена и бърз резултат на продажба. Разнообразието в пазара на недвижими имоти, конкуренцията, която Ви принуждава да промените цената, финансовата криза, която засяга най -силно именно този сектор, са факторите, които биха попречили очакванията Ви да станат реалност. Изготвянето на интериорен дизайн от спациалист ще Ви помогне да преодолеете тези проблеми и да останете конкурентно способни на пазара на имоти.

Пространството, което предлага добър превлекателен вид, ще превлича най-голям брой потенциални собственици. Много по-бързо ще бъде продадено жилище проектирано от интериорен дизайнер, в сравнение  със същото такова по квадратура, но без намесата от специалист. Нещо повече неговата цена, ще бъде добре приета и качествено защитена.

Колкото и средства в обзавеждане да се вложат, те никога няма да могат да заменят значението на правилното използване на пространството, което само един специалист може да очартае, проектирайки интериорен дизайн орентиран към дадена група клиенти. Интериорния дизайн очертава психологическия профил на бъдещия обитател.

Предлагането на жилището Ви за продажба с проект за интериорен дизайн ще повиши многократно интереса към него, ще защити исканата от Вас цена. Ако нямате достатъчно средства за инвестиция в реализацията на проекта, това не Ви пречи да предлгате жилището си с интериорен дизайн в проект от визуализации, по този начин клиента -потенциален купувач, ще може да си представи как ще изглежда неговото жилище след ремонта, какво трябва да си купи за обзавеждането, а Вие ще предлагате качествен проект за напълно обзаведено жилище  предствено в снимков материал. Ще можете да рекламирате имота си като чисто ново обзаведено жилище с интериорен дизайн съобразен с новите тенденции, създаващ уют и хармония , без необходимата за това инвестиция.

Специалисти от ракламния бранш са доказали, че няма по-силно влияние от визуалното. Можете да си представите какъв търговски интерес ще постигнете  когато продавате старо или недовършено, неремонтирано жилище, но  с проект  за функционално разпределение, количествени сметки, визуализации в снимков материал, даващи ясна предства за дизайна, размерите и цветовете в бъдещия интериор за изграждането на новото напълно обзаведено жилище. Разбира се най-добри резултатати в повишаване на цената на жилището се постигат, когато професионалният проект за интериорен дизайн е реализиран, но не се притеснявайте ако не можете да си го позволите. Само интериорен проект  е достатъчен да превърне жилището Ви в най-желано, което ще измести дори предлаганите такива с реализирано обзавеждане, но без професионална намеса в изготвянето на интериорен дизайн.

 

 

 snimka2snimka1

След намесата на спецалисти                                 Преди намесата на сецалисти

от студио за интериорен дизайн     

 

                                               

Когата клиента влезе в жилищетo, което продавате недовършено по български държавен стандарт, той вижда снимката от ляво. Пълен хаос, който го обърква, клиента губи орентация и не може да си представи какъв резултат може да има след завършване на ремонта. Единственото, което може да го привлече е добрата цена. Тук може да ви бъде конкурент и най-лошо обзаведеното жилище със същата квадратура.

 

 

   snimka4snimka3

  След намесата на спецалисти                                 Преди намесата на сецалисти

  от студио за интериорен дизайн                                                    

         

   
   

Когато предложите за продажба същият обект , но с проект за интериорен дизайн изготвен от специалист, Вие предлагате оптималните постижими резултати в изграждането на интериорен дизайн за съответното жилище, а именно, проектиране на функционално разпределение, цветово съчетание, избор на дизайн и размри на мебели, избор на подови настилки, осветителни тела, декорации. Вече не само цената ще превлече бъдещия клиент.

Предложеното за продажба жилище с проект за интериорен дизайн, превръща обекта в конкурентно способен. Визуалната среща на клиента с постижимите резултати след реализиране проекта остват в съзнанието му. Нещо повече той получава нужната информация относно предстоящия ремонт и обзавеждане, което ще му спести излишни разходи и загуба на време. Тук вече не може да Ви бъде конкурент и най-скъпото обзаведено жилище без изготвен от професионалист интериорен дизайн, защото няма нищо по-важно за обитателя на едно жилище от правилното използване на пространството, от създаването на атмосфера изпълнена с хармония.

 

Статията и материалите са защитени с авторски права.

Предоставени на сайт “СЪВРЕМЕНЕН ДОМ” с любезното съдействие на NedaStyle

ИЗТОЧНИК:  http://www.nedastyle.eu студио за интериорен дизайн

[smartads]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*