Home / ЗА ДОМА / Дизайн на вашият дом – INDESIGN

Дизайн на вашият дом – INDESIGN

Когато искате да промените интерора на  дома си, обаче не знаете точно как, или пък имате много идеи, но не сте сигурни как точно да ги осъществите, най-сигурният и изпитан начин е да се обърнете към фирма за интериорен дизайн. И тъй като може би трудно бихте се ориентирали или намерили такава, на която да се доверите, екипът на „Съвременен дом” ще с опита да Ви запознае с утвърдени и добре работещи фирми в тази област.

Ето и първата от тях:

В серия от две статии ще Ви запознаем с дейноста на INDESIGN  – студио за интериорeн  и мебелен дизайн. Студиото разработва интериорни проекти за жилищни и обществени пространства. Офисът е в гр. Варна, но  проектира  обекти и в цяла България.

И тъй като креативността и творческото мислене са много важни точно в тази област  – проектирането на интериорен и мебелен дизайн, най-добрият начин да се докоснете до личностите, които работят в студио INDESIGN е да прочетете, това което те самите казват за себе си:

„Ние имаме различно разбиране за целта на проектирането. Ето нашата идеята за съществуването ни:

Основната ни бизнес философия при проектиране на пространството е да Повишим Качеството на Живот. А то съвсем не се състои в лъскави жилища и офиси със скъпи и странно изглеждащи мебели и осветителни тела. Качеството на живот в едно пространство е резултат от пълноценното използване на наличното пространство, ефективно разположение на функционалните зони, качествени материали, ергономични мебели и правилно съчетаване на останалите аксесоари допълващи обзавеждането.

Ние вярваме, че чрез интериорен дизайн ще Повишим Качеството на Живот.

И за да се убедите в думите на дизайнерите от студио INDESIGN, ето и снимки на някои от техните наистина хубави, различни и стилни вече реализирани прокти.

kuhnq

interior - 1

interior-2

interior -3

Очаквайте продължение с още информация за  студио INDESIGN със снимки на изпълнени обекти, както и координати на фирмата.

[smartads]

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*