Home / ЗА ДОМА / Цветовете в коледната украса

Цветовете в коледната украса

 

Наближава най-светлият празник за всеки християнин – Коледа. И макар зимата все още да не ни е наградила с бял, пухкав сняг, ние продължаваме да се приготвяме за Коледните празници. Неизменна част от подготовката е украсата и купуването на подаръци  за приятели и роднини, което правим всяка година, за да създадем една по-уютна обстановка за семейството през студените дни на мразовития декември.

С украсата правим интериора в дома си по-приятен и създаваме празнична обстановка, но ако не подберем добре всички коледни аксесоари, орнаменти  и тяхния цвят, може да постигнем обратния ефект.

За да може да релаксираме през  кратката зимна ваканция вкъщи при семейството,желателно е да създадем уют и много топлина в дома си. Обмислете добре  варианти за съчетанието на цветовете в коледната украса когато я подреждате върху елхата  и окачвате из вашата къща. Различните цветове оказват различно влияние върху човека и неговото настроение. За целта, старайте се да спазвате следните „закони” при декориране и комбинирайте следните цветове :

*червено и зелено

*червено и бяло

*всичко в бяло

*какъвто и да е цвят и златно жълто

*какъвто и да е цвят и бяло

*какъвто и да е цвят и сиво

*бяло,синьо и сиво

 

*светло лилаво, синьо и зелено

*светло синьо, люляково и сиво

*зимни тонове на бежаво, кафяво, златно жълто и ръждаво

*зелено, червено и златно

*червено, жълто и синьо

[smartads]

 

 igrachki zaelha

 

 

zlatna ukrasa

koledna ukrasa v lilavo

One comment

  1. mnogo mi haresvat snimkite bravo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*