Home / ДЕТСКА / АИКО – ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ДЕТСКА СТАЯ ЗА МОМЧЕ

АИКО – ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ДЕТСКА СТАЯ ЗА МОМЧЕ

СЪВРЕМЕННО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА МОМЧЕШКАТА СТАЯ

В последните години българският пазар изобилства от голямо разнообразие от мебели за детски стаи, което радва потребителите, тъй като в близкото минало не беше така.
За обзавеждането на стаята на вашето малко момче трябва да се съобразите първо с неговата възраст. Родителите трябва да избират мебели, които да са подходящи за детската стая, а не толкова да си пасват с останалата част от интериора.

Свежите цветове и функционалността на мебелите са особено важни за стаята. В нея трябва да цари весело настроение, а вие да започнете да възпитавате естетическото усещане на детето ви към красотата в заобикалящата го среда. Трябва да се вземе под внимание вкусът на малчугана при избора на мебели, защото това е и първата стъпка към неговата индивидуалност.

От родителите зависят изцяло пространствените решения. Производителите знаят добре, че детските мебели се правят най-трудно, защото трябва едновременно да бъдат харесани и от децата, и от техните родители. Мебелни салони АИКО са наясно с това и предлагат голям избор на детски стаи и за момичета, и за момчета. В магазините на АИКО можете да откриете освен обзавеждане за детската стая, така и богата гама от аксесоари, картини с любими анимационни герои на децата, модерни спални комплекти с интересни щампи и цветове, кошове за съхранение на играчки, както и килими в най-различни форми. С едно посещение в някоя от изложбените зали на фирмата можете изцяло да обзаведете стаята на вашето дете и то до най-малката подробност.

Съвременните мебели за детски стаи са истински разкош от характеристики, цветове и материали. В АИКО можете да се убедите колко много възможности и интериорни решения имате.

Разгледайте детска стая „Подиум”, която заема само 4кв.м., а това я прави прекрасен избор дори за най-малките помещения. Леглото се прибира под подиум, а върху него е разположено бюро. Детето се изкачва по стъпала, които представляват шкафчета. Изключително интересна и компактна детска стая – функционалността, която търсите и невероятно решение на проблемите с пространството.

Друго предложение за детска стая за момче е „Капслок”. До леглото се стига по стълба – мечтата на всяко момче. Под него се намира бюрото, а всички дръжки и крачета са прозрачни, което прави стаята още по-интересна. Мястото в тази стая е използвано максимално.

Функционалност и свежест можете да откриете в друго предложение – детска стая „Нанси”. Играчките се прибират в шкаф под леглото. Стаята има закачлив дизайн, който я прави подходяща и за по-големи деца.

„Вива” е детска стая, която е съобразена с тийнейджърския вкус – по-семпли цветове, различни нестандартни форми.

Винаги можете да разгледате безбройните интересни предложения за детски стаи от АИКО и да се погрижите лесно за съвременния облик на стаята на вашето момче.

Детска стая за момче - МАГАЗИН АИКО

Детска стая за момче – МАГАЗИН АИКО

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*