Home / ЗА ДОМА / 7 начина да запълним празното място на стената

7 начина да запълним празното място на стената

Често се изправяме пред дилемата как да “поправим” или запълним по подходящ начин празните места по стените. Ето няколко идеи за ефикасна стенна декорация. 

  1. Снимки – това е старомодния и добре познат начин, който работи добре. Персонализира пространството по неповторим начин. (снимка 1)
  2. Окачени рисунки за стени. (снимка 2)
  3. Рисунка върху самата стена. На третата снимка може да разгледате една красива авторска творба, която създава усещането за сливане на растението с рисунката като във вълшебна порта. (снимка 3)

Следващите идеи също могат да намерят приложение. Отървавате се от празното пространство и в същото време намирате място на купчините книги, които навсякъде другаде пречат, или създават усещане за претрупване. 

4.   Окачете етажерка за книги. (снимка 4) 

5.   Растения, поставени в делви, или гърнета. (снимка 5) 

6.  Поеми, стихове и подобни произведения. Какво ще кажете например да отпечатате на стената част от любимата ви книга или поема? Или вдъхновяваща мисъл, която да бъде първото нещо, което виждате сутрин щом отворите очи? (снимка 6) 

7.  Карти / обучителни материали. 

От време на време всички желаем да поставим на стената неща, които искаме да научим, или запомним – и не е задължително те да бъдат отегчителни, нали? Сами се убедете как една карта на света придава неповторим комфорт и екзотика. (снимка 7) 

 

[smartads] 

 

 

 

 

 

 

Източник: www.home-designing.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*