Home / КУХНЯ / 5 модерни кухни

5 модерни кухни

Кухни на бъдещето.

Някои хора казват, че кухнята е сърцето на дома. В края на краищата това е мястото, където се приготвя ястията, а семейството и приятелите се събират след дълъг ден. Една кухня трябва да е отражение не само на личния стил на собственика си, но също и на неговата индивидуалност и впечатлението, което иска да направи на своите гости. Петте кухни в публикацията, които ще ви представим не са просто пространства за събиране или готвене, те са модерни дизайнерски елементи с чисти и елегантни линии и внимателно подбрани детайли. Но преди всичко те са функционални с място, където може да седите, готвите и да се забавлявате.

С блестящите си, отразяващи плотове и прави ъгли, тази кухня е една визия за бъдещето. Готварския плот разполага със сензорен екран поддържащ интернет, който праща в миналото готварските книги  на баба ви.

модерна кухня

модерна кухня

модерен готварски плот

модерен готварски плот

Втората кухня взима контрастната цветова схема на първата, но при нея бялото доминира в пространството. Тук ключът е простотата – с плаваща маса, минималистична бар количка и столове за хранене вдъхновени от оригами.

кухня в бяло

кухня в бяло

Тази кухня вдъхновява с бежовата си палитра. Уютни столове за хранене от кожа канят гостите в скромния, но стилен дом, да останат толкова дълго, колкото искат.

дървена кухня

дървена кухня

Следващата кухня е малко по-игрива от предишните модели. Нейният творческия цвят вдъхновен от абстрактното изкуство я превръща в място, където креативността на готвенето може лесно да процъфти.

цветна кухня

цветна кухня

С топла и приветлива палитра, тази кухня надделява над всеки гост, който влиза в дома. Плотът преливащ в  кухненска маса / барплот,  лесно може да се превърне в място за едно питие.

 

кухня с бар

кухня с бар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*